chasovnik | Часовници | Маркови часовници | Швейцарски

Блог за часовници. Маркови мъжки часовници и дамски часовници, швейцарски часовници

Часовници, Мъжки и дамски часовници по интернет

leave a comment »

Часовниците Orient са мъжки и дамски часовници, с уникален дизайн часовници. Дамските оригинални часовници на марката Orient от серията Quartz – кварцови часовници са подходящи часовници за подарък на всяка изискана жена. Стилни, елегантни, официални и спортни дамски часовници с бляскави верижки, инкрустация от циркон, водоустойчиви часовници и прецизен японски механизъм. Дамските часовници Ориент са бижу, на което всяка жена би се зарадвала.
Дамските механични часовници Ориент са оригинални маркови часовници с механичен самонавиващ се механизъм, който се зарежда от движението на ръката. Ръчните чаосвници на Ориент са с доказано качество години наред и има много привърженици на марката часовници по целия свят. Механичните Orient предлагат богата гама от мъжки и дамски часовници с автоматичен самонавиващ се механизъм. Стила и актуалния дизайн на часовниците са предимно класически дизайн, официален дизайн или модели спортни мъжки или дамски часовници, изработени от висококачествени материали и неръждаема стомана.
Мъжките хронографи са предимно спортни модели мъжки часовници, вградени в тях дата, ден от седмицата и 24 часов часовник. Повечето хронографи имат и функцията аларма, която сигнализира на конкретно предваррително зададен час.
Ориент мъжки и дамски часовници са една сполучлива марка. Произведени в япония, часовниците са оригинални и имат холограмен стикер на задния капак на всеки часовник.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: