chasovnik | Часовници | Маркови часовници | Швейцарски

Блог за часовници. Маркови мъжки часовници и дамски часовници, швейцарски часовници

Маркови часовници

leave a comment »

Много хора си мислят, че носенето на маркови часовници е признак на суета и глезотия от страна на притежателите им. В действителност марковите часовници са синоним на качество и прецизност, както във визията, така и в изработката и механизма на часовниците. Притежателите на стилни, елегантни и официални маркови часовници са естети, хора с много пари, които могат да си позволят този лукс – скъп часовник на своята ръка. Марковите часовници не са произведени от какви да е материали. В тези часовници се влагат само най-качествените материали. Например верижката обезателно трябва да е от стомана, тази стомана е или чисто бяла, или оксидирано черна или най-често срещания вид – позлатена верижка на часовниците. Марковите часовници са лукс, който не всеки може да си позволи. Изработката на такъв часовник е ръчна. Влагат се умения и труд. Механизмите са прецизни и много фини, а точността е безупречна. Но разбира се всеки може да има часовник от дадена скъпа марка.

Има много часовници ментета, които копират дизайна на моделите маркови часовници, но в действителност са направени от некачествени и евтини материали, а механизмът им е прост и също не е качествен. Отклонението от точността е голяма. Много често се случва и да корозират след няколко месеца носене на ръката. Много често тези некачествени материали причиняват алергии на кожата при някои хора.

Марковите часовници са изработени единствено от висококачествени материали, които не причиняват кожни проблеми, а освен това допринасят за доста по-дългия живот на часовника, в сравнение с евтините часовници. Всеки уважаващ себе си мъж или жена предпочита да носи марков мъжки часовник или съответно марков дамски часовник. Разбира се, според финансовата си възможност всеки човек избира съответната марка часовници, която може да си позволи. Съществуват доста марки часовници от среден клас, чиито цени са приемливи за масовия потребител. Има и такива маркови часовници, които са доста скъпи и реномирани и доста по-малко хора могат да си позволят.

Ако сте решили да си поръчате марков часовник онлайн, в интернет пространството има доста онлайн магазини за маркови часовници, които предлагат популярни и с доказано качество по света марки часовници, предоставени от официалните представители на съответната марка. Часовниците обикновено имат 2 години гаранция и се доставят в луксозна кутийка с логото на марката.

Тъй като не всички сайтове за оригинални и маркови часовници предлагат безплатна доставка, изберете и поръчайте вашия часовник от сайт за часовници с безплатна доставка и дори с опция за предварителен преглед, която ви позволяват да разгледате часовника преди да го заплатите.

Advertisements

Written by chasovnik

февруари 24, 2012 at 1:15 pm

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: